Нашата философия

Нашата философия се базира на два основи принципа – да създадем най-доброто вино от сортовете, които отразяват характера и климатичните особености на Северното Черноморие и да постигнем баланс и елегантност във вкуса и аромата.

Кинцуги

Концепцията зад етикета

Разноцветните и на пръв поглед съвсем случайни парченца, оформящи концепцията на етикетите на изба Одесос всъщност никак не са случайни. Те са свързани с нашите преживявания, пътувания, опит, личността на всеки един от екипа. Оформят цяла една история, в която отделните части са споени със златото на висшата цел – да правиш онова, което обичаш.

Бутилка вино съдържа повече философия, отколкото всички книги на света

ЛУИ ПАСТЬОР

Нашите ценности

между работата и забавлението

Автентичност

Правенето на вино е трудоемък процес, който изисква знания, отдаденост, целенасочени усилия и любов. Възнаграждението от усиления труд е насладата от всяка глътка, аромата, който изпълва чашата и ноздрите, усмивките на онези, които са се докоснали до напитката.

в търсене на

Баланс

Стремим се към създаване на балансирани и елегантни вина, които се характеризират със свежа киселинност, умерена алкохолност и кадифени танини. Тайната на всичко в живота се крие в постигането на баланс – умение, което изисква търсене, изследване и дълги часове експериментиране.

непрекъснато се учим

Знание

Стремежът към създаване на изключително вино изисква освен всеотдайна работа, така и интерес към техниките и опита на технолозите извън границите на родината. Всички придобити нови знания пречупваме през личния си светоглед и въплъщаваме в нашите продукти. 

IMG_9174
с любов към виното

Общност

Виното е емоция, а споделянето на напитката с други любители на виното създава силна общност от хора със сходни интереси. Стремим се нашите вина да допринесат за изграждането на винена култура и популяризиране на Северния Черноморски регион.

bg_BG